Beter vindbaar in Google? Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Er wordt nogal wat geschreven over zoekmachine optimalisatie (oftwel Seach Engine Optimisation, dus SEO)… Kun je door de “SEO bomen” het bos niet meer zien? Search Impact helpt je om de zin van de onzin te scheiden rond zoekmachine optimalisatie. Geen mooie praatjes, maar no-nonsense hulp bij:

  • Inzicht in voor jouw site relevante zoekwoorden en zoektermen
  • Nulmeting: hoe sta je er nu voor? Wat gaat er al goed in wat kan er nog geoptimaliseerd worden?
  • Verbeteren van posities in de zoekresultaten door technische problemen op te lossen, content te helpen herschrijven en door aan de website autoriteit te werken
  • Meten van voortgang en de impact van je SEO inspanningen op je positie in de zoekresultaten en het bezoek op je website

 

Scan zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een eerste SEO scan kunnen we vrijblijvend voor je doen onder het genot van een kop koffie, of zelfs op afstand.

Als de klant(case) interessant genoeg is, dan investeren we graag wat tijd in een eerste analyse van mogelijke problemen en oplossingen.

Het resultaat is inzicht in de meest opvallende SEO probleemgebieden en een helder overzicht van de vervolgstappen die Search Impact voor je kan uitvoeren en wat dat je kan opleveren.

U

Audit zoekmachine optimalisatie (SEO)

Tijdens een SEO audit doen we een klein zoekwoorden onderzoek en analyseren we vooral eventuele technische problemen, de overall sitestructuur en mogelijke content optimalisatie quick wins voor de hele website.

Het resultaat is een concreet SEO advies waarmee vooral de bouwer en/of (technisch) beheerder van de website mee aan de slag kan. Voorafgaand aan de SEO Audit beginnen we met een ‘nul-meting’ waardoor we de impact van de aanpassingen achteraf goed kunnen laten zien.

Onderzoek zoekmachine optimalisatie (SEO)

Tijdens een SEO onderzoek doen we een uitgebreide analyse naar relevante zoektermen, naar content optimalisatie mogelijkheden voor individuele pagina’s en mogelijkheden om de autoriteit van de website te verbeteren ten opzichte van die van de concurrent.

Het resultaat is een concreet SEO advies met prioriteiten en acties die vaak direct in de praktijk kunnen worden gebracht door de online marketing afdeling en/of de redactie.

Coaching zoekmachine optimalisatie (SEO)

Weet je al het een en ander over zoekmachine optimalisatie (SEO), maar wil je je kennis bijspijkeren aan de hand van praktische persoonlijke coaching? Bij SEO coaching kijken we periodiek (meestal 1 of 2 keer per maand) naar concrete cases voor jouw website.

Samen analyseren we mogelijke zoekmachine optimalisatie problemen en concrete oplossingen hiervoor. Meestal spreken we bij een SEO coachingstraject ook af dat de SEO coach een aantal uur per maand op afstand / afroep beschikbaar is voor kleine vragen tussendoor.

Workshop zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil je in korte tijd je hele bedrijf of een afdeling ‘up to speed’ brengen op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO)? Search Impact organiseert hiervoor (In Company) SEO workshops & trainingen van 2,5 uur tot een gehele dag. Meerdere (opfris) workshops gedurende een langere periode behoren ook tot de mogelijkheden.

Werk met concrete cases voor je eigen website. SEO workshops zijn altijd een combinatie van theorie en praktijk. We proberen de SEO workshop hierbij zoveel mogelijk toe te spitsen op de onderwerpen die van belang zijn voor jullie website en de deelnemers genoeg instrumenten te geven om na de workshop zelf aan de slag te gaan. En te blijven.

Project zoekmachine optimalisatie (SEO)

Heb je gedurende langere tijd een SEO adviseur nodig of iemand die je helpt met je content en de autoriteit van je website? Search Impact is inzetbaar om SEO projecten te begeleiden of zelfs volledig voor je uit te voeren.

Search Impact is ook (parttime) in te huren als interim online markeer of freelancer voor een periode van enkele maanden tot in sommige gevallen zelfs jaren.

Vertel ons wat jouw probleem is en we helpen je eenvoudig te kiezen wat voor jou de beste oplossing & aanpak is.

HLO
Logo Gezondermeer.nl